Automobilis Mobiliojo telefono laikiklis Automobilio siurbtukas Navigacinis laikiklis Bendras palaikymas Automobilio mobiliojo telefono laikiklis Universalūs stovai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w13315
Prekės Informacija:
  • Funkcijos - Gravitacijos plėtimasis
  • Tipas - automobilio laikiklis
  • suderinamas prekės ženklas - Universalus
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Įkroviklis - No
  • Turi garsiakalbį - No
  • Prekės ženklas - DigRepair

Automobilio mobiliojo telefono laikiklis Automobilio siurbtuko navigacijos laikiklis Bendroji parama Automobilio mobiliojo telefono laikiklis Universalūs stovai Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Automobilio telefono laikiklis

Produkto spalva: Sidabrinė juoda

Produkto medžiaga: ABS

Tinkamas modelis:

Produkto naudojimas: mobilusis telefonas, navigacija

Taikytina dalis: Prietaisų lentelė

Specifikacijos:

1. Automobilio navigacijos mobiliojo telefono laikiklis yra pritvirtintas keturiuose taškuose, kurie yra stabilesni, o konstrukcija yra naujai atnaujinta, kuri gali lengvai susidoroti su įvairiais tvirtais keliais.

2. Padidinkite užspaudimo aukštį, galite atsukti pėdos atramos dizainą, padidinti užspaudimo rankos dizainą, ne tik gražų, bet ir lengvai užspaudžiamą sulankstomą ekraną.

3. Horizontalus ir vertikalus savavališkas reguliavimas, 360° universali rutulio galvutė, lankstus reguliavimas, atrakinkite patogų navigacijos kampą.

4. Mechaninis keturių taškų principas, griežta pavarų struktūra, tylus be triukšmo, jokio blaškymosi, daro vairavimą labiau susikaupusį.

5. Pasukite stulpo jungiklį, paspauskite ir palaikykite mygtuką, pasukite užraktą, nelengva nukristi.

6. Neužblokuokite mygtuko veikimo, rezervuokite įkrovimo prievadą, nereikia jo nuimti kraunant, intymiau ir praktiškiau.

7. Kelių jungčių sukimasis, apatinis sukimosi jungiklis, laisvas formos reguliavimas, automatinis fiksavimo įtaisas, naudojimas viena ranka be slėgio.

Komplekte yra:

1* Mobiliojo telefono laikiklis

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *