5 vnt./lotas DLW5BSN152SQ2L smd Naujas ir originalus sandėlyje

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w10005
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Sąlyga - Nauja
  • Tipas - DLW5BSN152SQ2L

Pažadame:

1: Gaminkite tik geriausias vartojimo prekes ir užtikrinkite aukščiausią įmanomą kokybę.

2: Pristatykite prekes mūsų klientams visame pasaulyje greitai ir tiksliai

Klientų aptarnavimas :

1. Mes mielai atsakysime į visus jums rūpimus klausimus, susisiekite su mumis ir mes padarysime viską, kad kuo greičiau su jumis susisiektume.

2. Pabandykite pasirinkti logistikos ir transportavimo būdus, kurie stebimi visos kelionės metu, pvz., Standartinis pristatymas, Taupusis pristatymas ir pagreitintas pristatymas DHL, www.siulumalunas.lt Premium Shipping ect. Ekonominė logistika suteikia tik dalį logistikos ir reikalauja 4 ~ 8 savaičių transportavimo laiko, atkreipkite į tai dėmesį.

3.Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo. Paprastai mes išsiųsime prekes kuo greičiau, kai tik jūsų mokėjimas bus baigtas.

Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse. Paslaugų tranzito laiką nustato vežėjas, neįskaitant savaitgalių ir švenčių dienų. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu. Tikiuosi suprasti.

Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresu.

Importo mokesčiai ir (arba) muitai:

Jūsų pusėje esantys importo muitai, mokesčiai ir kiti privalomieji mokėjimai neįskaičiuoti į prekių kainą. Šiuos mokesčius moka pirkėjas.

Prieš pirkdami pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Atsiliepimų informacija:

Jei esate patenkinti mūsų paslaugomis, maloniai prašome palikti penkių žvaigždučių įvertinimą. Jei nesate patenkinti užsakytomis prekėmis, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis.Mes galime dirbti kartu, kad išspręstume bet kokias problemas.

Tikimės, kad tapsime geriausiu partneriu !!

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *