Original 4850mAh L16D1P34 baterija, skirta LENOVO TAB4 8 TB-8504N TAB4 8 Plus aukštos kokybės pakaitinė baterija+ įrankiai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w17721
Prekės Informacija:
  • Baterijos talpa(mAh) - 3501mAh-5000mAh
  • kokybės sertifikatas - ce, ROHS
  • originalas arba ne - suderinama
  • Prekės ženklas - doraymi
  • suderinamas "Lenovo" modelis - skirta LENOVO TAB4 8 TB-8504N TAB4 8 plius
  • modelio numeris - L16D1P34
  • dropshipping - Palaikymas
  • didmeninė prekyba - Palaikymas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aukštos kokybės "Smart IC" lustas ir CE sertifikatas

Integruotas išmanusis IC lustas, kad būtų išvengta per didelio įkrovimo, per didelio iškrovimo, per didelio kaitinimo, per didelės grandinės, per didelės srovės ir kitų saugos funkcijų.

CE sertifikuotas. Pagaminta griežtai kontroliuojant kokybę, DuaI IC apsauga užtikrina saugesnį veikimą tiek vartotojui, tiek įrenginiams

Didelės talpos baterija

Daugiau galios, daugiau naudojimo laiko.Didelės talpos baterija, pasiūlykite daugiau naudojimo laiko ir maitinkite savo gyvenimą.

Naujausios technologijos, užtikrinančios, kad vienu įkrovimu praleisite kuo daugiau laiko.

Nauja baterija, naujas telefonas

Įkraunama dažnai per dieną, greitai nukrenta 10%, staigiai išsijungia, išsikrauna akumuliatorius ir pan. Pavargote nuo mirusio telefono ar tokios problemos?

Jums reikia naujos baterijos. Sugrąžinkite gyvenimą į savo seną planšetinį kompiuterį. Nauja baterija, naujas planšetinis kompiuteris.Mėgaukitės nauja kelione.

Paketas

1* Pakaitinė baterija

Paveikslėlių demonstravimas

Paketas

1*Telefono baterija

Nemokami įrankiai

Siuntos

Mes siunčiame į Pasaulį.

Paprastai jūsų užsakymus išsiunčiame per 24 valandas po mokėjimo patvirtinimo, kartais vėluojame dėl kinų atostogų.

Prekės siunčiamos iš Kinijos CDEK, PostNL arba kitu pristatymo būdu, nurodant sekimo numerį, paprastai pristatymas trunka 15–30 darbo dienų, kartais jis vėluoja dėl laivybos vežėjo, muitinės patikrinimo ir paskirties vietos išsiuntimo bei kitų nenugalimų veiksnių.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos ir kitų veiksnių. Jei negausite laiko po 30-50 dienų, nedvejodami susisiekite su mumis, mes ištirsime ir išspręsime problemą už jus.

Pinigų grąžinimas ir grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos. Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir mes NEIŠDUOSIME pinigų grąžinimo ar pakeitimo.Išimčių nėra!

2. Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir jūs PRIVALOTE pateikti mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo užsakymo Nr.

3. Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO to, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks operaciją iš www.siulumalunas.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

Atsiliepimus

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų amžinasis siekis. Prašome palikti atsiliepimą 5 žvaigždutėmis, jei esate patenkinti mūsų produktais. Labai ačiū.

Jei kyla kokių nors problemų, nedvejodami susisiekite su mumis PRIEŠ pateikdami mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū už supratingumą!

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *