Mieli Helovino auskarai Siaubo auskarai moterims Atostogos Lengvas animacinis filmas Moliūgų vaiduoklis Katės auskarai Helovino auskarai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w21653
Prekės Informacija:
  • Medžiaga - Plastmasiniai
  • modelio numeris - mieli Helovino auskarai
  • Stilius - Mielas/Romantiškas
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Auskarų tipas - Smeigės auskarai
  • elemento tipas - Auskarai
  • Lytis - MOTERYS
  • metalų tipas - NĖRA

ženkleliai:

1. Pritraukite dėmesį: Šie mieli Helovino auskarai yra puikus aksesuaras, norint parodyti jūsų asmenybę ir linksmybes. Nesvarbu, ar rengiatės kaip ragana, moliūgas ar vaiduoklis, šie auskarai jūsų drabužiams suteiks humoro ir žavesio.

2.Helovino elementų stilius: Šiuose auskaruose yra įvairių Helovino elementų, tokių kaip moliūgas, vaiduoklis, niūrus pjovėjas ir saldainiai, kurie gali patenkinti skirtingus jūsų kolokacijos poreikius ir suteikti jūsų drabužiams šventinį atspalvį.

3. Patvari medžiaga: Šie auskarai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra lengva ir patvari, lengvai nedeformuojama ir nestimuliuoja jūsų ausų.

4.Įdomūs Helovino auskarai: Šie mieli auskarai yra sukurti taip, kad suteiktų atostogų linksmybių ir jaudulio. Nesvarbu, ar rengiatės kaip ragana, vampyras ar vaiduoklis, šie auskarai papildys jūsų kostiumą ir pridės šventinės atmosferos.

5.Tobula dovana: Šie mieli auskarai yra pirmasis pasirinkimas visiems, kurie mėgsta Heloviną.Jie tinka draugams, kolegoms ir šeimos nariams, norintiems parodyti savo šventinę dvasią.

Pridėkite šiek tiek spooktacular žavesio savo Helovino drabužiams su šiais smagiais Helovino auskarais! Pagaminti iš kokybiškos ABS medžiagos, šie auskarai puikiai tinka pritraukti dėmesį ir patenkinti skirtingus jūsų kolokacijos poreikius. Pridėkite prie atostogų linksmybių ir nustebinkite savo draugą šiais auskarais.

Medžiaga: ABS

Pakuotė:OPP

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite nedidelį dydžio skirtumą.

Sąrašas:

1pair*baisūs Helovino auskarai

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *