A5 A6 Spiralinė knygų ritė Sąsiuvinis To-Do Lined DOT Blank Grid Paper Journal Dienoraščio eskizų knyga mokyklinėms prekėms Kanceliarinės prekės

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w29447
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - JESJELIU

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: aukštos kokybės popierius

Stilius: tinklelis/linija/tuščia/anglų kalba

Dydis: (apytiksliai)

A5: 20.8 * 14.8cm

A6: 14.5*10.8cm

Vidinis puslapis: 80 puslapių=160 puslapių

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto savybės:

1. Medžiaga ir dydis: Šis nešiojamasis kompiuteris pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagos, kuri yra subtili ir lygi, lengva ir nešiojama, tinkama nešiotis lagaminuose, kuprinėse ir kitomis lauko progomis. Lengva rašyti ir laikyti.

2. Išskirtinės išvaizdos raštas ir matinė tekstūra: Šis nešiojamasis kompiuteris turi paprastą ir modernų išvaizdos dizainą, derinamą su matine modelio tekstūra, todėl jo išvaizda ir jausmas yra aukščiausios klasės.

3. Nuimamas įmontuotas trintukas: Šiame nešiojamajame kompiuteryje yra trintukas, leidžiantis greitai ištaisyti klaidas ir išvengti negražių pakeitimų žymių. Jis taip pat yra nuimamas ir lengvai pakeičiamas.

4. Aukštos kokybės storas popierius: Aukštos kokybės Daolino popierius, storesnis nei įprastas popierius. Rašykite švariai ir neleiskite rašalui prasiskverbti. Tvirtas auksinis bimetalinis siūlų įrišimas sklandžiam puslapio apvertimui.

5. Ekologiškas ir neteršiantis: Šis rankinis nešiojamas kompiuteris yra ekologiškas ir neteršiantis, tinka ekologiškos ir sveikos gyvensenos koncepcijai, ir jūs galite juo naudotis užtikrintai. Tai stabilus veikimas ir daugybė unikalių funkcijų, puikiai tinkantis įvairiems taikymo scenarijams, tokiems kaip rašymas, planavimas ir įrašymas, ir labai nešiojamas, todėl tai idealus pasirinkimas.

būk atsargus:

1. Dėl rankinio matavimo leiskite 1–3 cm skirtumą. Ačiū už supratingumą!

2. Dėl skirtingų monitorių skirtumų atkreipkite dėmesį, kad vaizdai gali neatspindėti tikrosios projekto spalvos.

Į paketą įeina:

1 * Užrašų knygelė

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *