Kawaii Memo Pad Žymės Kūrybinė miela katė Panda Lipnių lapelių indeksas Posted It Planner Kanceliarinės prekės Mokykliniai reikmenys Popieriniai lipdukai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w30054
Prekės Informacija:
  • modelio numeris - NLVSXTF27530
  • pritaikyta - No
  • Magnetizmas - No
  • Stilius - Atmintinės bloknotai
  • Lipnus ar ne - Taip
  • funkcija - Dekoravimas
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Produkto dydis: 12,5*5cm, viengubas: 8*20 lapų

Mokėjimo būdas

Mes priimame tik sąlyginio deponavimo, kreditinės kortelės, "Western Union".

Prašome sumokėti per 7 dienas nuo užsakymo.

Pristatymo sąlygos

Standartinė paslauga yra Kinijos pašto oro paštas arba Honkongo pašto oro paštas.

Pagreitinta paslauga yra Kinijos pašto EMS.

Mes siunčiame pirmadienį - šeštadienį, išskyrus šventes. Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prieš atlikdami mokėjimą atsiųskite mums el. laišką.

Standartinė paslauga trunka apie 18–25 darbo dienas. Atminkite, kad ši paslauga NĖRA stebima.

Pagreitinta paslauga trunka apie 10-15 darbo dienų. Tai galima stebėti pagal jūsų šalies pašto svetainę Arba (Kinijos EMS svetainė).

Pristatymo laikas atostogų sezono metu (Kalėdos, kinų Naujieji metai ir kt.) gali būti ilgesnis nei įprasta. Pridėkite dar 5–10 dienų kaip vėlavimą.

Grąžinimo terminas

Jei gavote nekokybišką prekę, klientas turi per 7 dienas nuo gavimo dienos paprašyti grąžinti pinigus arba pakeisti į naują.

Jei gavote netinkamą prekę, prekės turi būti grąžintos originalios ir nenaudotos, taip pat turi būti originalioje dėžutėje ir pakuotėje.

Mes neleidžiame grąžinti pinigų ar keistis dėl to, kad persigalvojome. Prieš siūlydami kainą, perskaitykite visą aprašymą, pateiktą kaip vadovas. Nors buvo imtasi visų veiksmų, kad užtikrintume, jog išsiųsime tinkamą prekę, bus proga, kai gausite daiktus, kurie skiriasi nuo aprašymo. Tokiu atveju prašome nedelsiant susisiekti su mumis, kad galėtume ištaisyti situaciją. Mums svarbus jūsų pasitenkinimas ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie mus

Po 4 metų sėkmingo pardavimo "eBay" nusprendėme pradėti savo nirvaną. Šiuo metu specializuojamės moterų ir vaikų mados srityje.Mes vertiname kiekvieną individualų klientą ir didmeninį klientą. Mūsų sandėlis yra Yiwu mieste, didžiausioje mažų prekių rinkoje Kinijoje.Mes siūlome savo klientams nuostabias santaupas, palyginti su tradicinių mažmenininkų siūlomomis panašių ar identiškų produktų kainomis. Mes teikiame gimtakalbių klientų aptarnavimą anglų, prancūzų ir kinų kalbomis.

Nedvejodami susisiekite su mumis bet kuriuo metu prieš ir po pirkimo; Esame įsipareigoję patenkinti jūsų klientų poreikius. Mes remiame savo įsipareigojimą puikiu aptarnavimu, visų pinigų grąžinimu ir klientų pasitenkinimo garantija.

Siūlykite pasitikėdami savimi!

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *