1 PCS galvos juostos laikiklis Plaukų juostos laikymo vitrina mergaitėms, galvos juostos ekrano stovas

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w337251
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Mediena

1 PCS Headband Holder Hairband Storage Display Box For Girls, Headband Display Stand High Quality: Šis plaukų laikiklio organizatorius mergaitėms yra pagamintas iš medinio, kuris yra paprasto dizaino ir tvirtos struktūros. Jame galima laikyti įvairių dydžių plaukų segtukus ir plaukų lankus.

Sutaupykite vietos: Kai jūsų tuštybės stalas kaupiasi, jums nereikia jaudintis, šis galvos juostos ekrano stovas puikiai tinka laikyti galvos juostą ir skafandrą, palaikyti tvarkingą rūbinę ir greitai išsirinkti tai, ko norite.

Lengvas montavimas: Šio galvos juostos organizatoriaus montavimo būdas yra labai paprastas. Laikiklį galite greitai užpildyti vos per kelias minutes, o merginos taip pat gali jį greitai įdiegti.

Parodykite savo kolekciją: Mūsų galvos apdangalų laikymo organizatorius puikiai dera su bet kokiu kambario dekoru ir puikiai tinka jūsų kolekcijai eksponuoti nesijaudinant dėl nuvalkiotų ar atlaisvintų galvos juostų.

Puiki dovana: Galvos apdangalų organizatorius yra puiki dovana mergaitėms ir moterims, ji gali padėti joms susitvarkyti galvos apdangalus ir gali būti naudojama kaip dovanos šeimai ir draugams įvairiomis progomis, tokiomis kaip gimtadieniai ir jubiliejai.

Spalva: medžio spalva

Medžiaga: medinė

Dydis: 32 x 14 x 6cm

Pakuote sudaro:

1 x papuošalų lentyna

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *