2 vnt saulės lauko žibintai dekoratyvinės saulės gėlės lauko žibintai 5-in-1 sodui, kiemo dekorui

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w360314
Prekės Informacija:
  • Šviesos šaltinis - LED lemputės
  • Ar įtrauktos lemputės - Taip
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Kūno medžiaga - ABS
  • Sertifikavimas - CCC
  • Naudojimas - AVARINIS

1.Mūsų saulės dekoratyviniai žibintai būna su labai tikrais žaliais svogūnų žibintais. Kiekvienoje šviesoje yra 5 gėlės, o kiekvienos gėlės viduje yra nuo 6 iki 9 LDE karoliukų, papuoškite savo kiemą.

2.[Ilgas darbo laikas]Įrengtas su didesnėmis saulės baterijomis ir 600 mAh Ni-MH įkraunama baterija, sodo saulės žibintai greičiau įkraunami dieną ir ilgiau dirba naktį. Šios saulės gėlės gali apšviesti jūsų sodą iki 8-15 valandų, kai yra visiškai įkrautos.

3.[Automatinis įjungimas / išjungimas ir lengvas montavimas]Saulės lauko žibintai gali automatiškai aptikti išorinio ryškumo pokyčius. Šviesa automatiškai įsijungs naktį ir išsijungs dienos metu. (Prieš naudodami ir įkraudami pirmą kartą, pirmiausia įjunkite šviesos jungiklį.) Tiesiog prijunkite šviesos korpusą prie žemės strypo ir prijunkite jį ten, kur jums reikia.

4.[IP65 atsparus vandeniui]Mūsų saulės sodo žibintai yra atsparūs vandeniui IP65.Nereikia jaudintis, net jei lyja ar sninga. Šie patrauklūs saulės sodo žibintai yra pagaminti iš stipraus ABS plastiko ir nerūdijančio plieno, kuris labiau tinka naudoti lauke.

5.[Platus pritaikymas ir vizualinė šventė]Sodo žibintai yra patrauklūs net dienos metu, puikiai tinka dekoruoti bet kokią norimą erdvę, pavyzdžiui, sodus, kiemus, terasas, takus, gėlių lovas, gėlių vazonus ir kt. Suteikite daugiau malonumo savo gyvenimui. Jie taip pat yra puikios dovanos šeimai ir draugams

Saulės kolektorius: monokristalinio silicio saulės kolektorius, saulės baterijų dydis yra 6x6.5CM 2V 160MA

Baterijos talpa: 600mAh (Ni-MH baterija)

Įkrovimo laikas: 4-6 valandos tiesioginiuose saulės spinduliuose (monokristalinio silicio saulės baterijos turi būti veikiamos tiesioginių saulės spindulių, kad šviesos energija būtų paversta elektros energija)

Baterijos veikimo laikas: 8-15 valandų

Neperšlampamas laipsnis: IP65

Šviesos spalva:šilta šviesa

Viengubų galvučių skaičius:5 (atskirų žibintų galvučių skaičius, kiekviena galvutė yra atskiros spalvos formos)

Valdymo režimas: rankinis/automatinis

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai + nerūdijantis plienas

Dydis: 41.71x14.50x10.39cm

Pakuote sudaro:

2 * lempos stulpas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *