20 vnt "Boho Mini Macrame" raktų pakabukai su kutais rankų darbo aksesuaras automobilio raktui Piniginė Telefono piniginė Vestuvių dovana

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w360664
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • metalų tipas - Titanas

Geriausios kūrybinės dovanų idėjos jūsų šeimoms ir draugams, kurie mėgo rankų darbo makramės daiktus. Pasidalinkite šiais mielais raktų pakabuko rinkiniais kaip mažomis dovanėlėmis su draugais per Motinos dieną, gimtadienį, namų ruošą, išleistuves, jubiliejų ir dar daugiau, sulauksite tiek daug komplimentų! Suteikia mielą boho atmosferą.

Suprojektuotas paprasta natūralia spalva ir tekstūra, suporuotas su geometrine nuojauta, tikrai derės su bet kokiu stiliumi. Kiekvienas kūrinys yra unikalus, papildantis savo individualumu ir charakteriu. Pakabinkite ant rankinės kaip funky boho dekoraciją arba naudokite kaip raktų pakabuką, kad būtų lengviau rasti raktus rankinėje.

Juokingi kutų raktų pakabuko papuošalai tinka piniginėms, raktų pakabukams, kuprinėms, monetų piniginei, telefono dėklui ar automobilio galinio vaizdo veidrodžiui. Šis mažytis makramės raktų pakabukas su kutais yra gyvas būdas atpažinti raktus. Prideda bohemišką stilių ir paprastą tekstūrą jūsų asmeniniams daiktams tampa patrauklesni!

Medžiagos: Pagaminta iš natūralios medvilnės ir metalo. Gerai pagamintas gali būti naudojamas ilgą laiką. Pasižymi aukštos kokybės omarų užsegimu, kurį galima tvirtai pritvirtinti prie maišelio. Naudojo juos pasipuošti pinigine, tote ar kuprine su šiuo madingu krepšio žavesiu, žavingu, stilingu, smagiu.

Šie mini macrame raktų pakabukai yra rankų darbo iš medvilnės ir metalo. Pridėkite švelnaus ir paprasto grožio prie savo raktų, piniginės ar kuprinės su mielu rankų darbo "Macrame" raktų pakabuku. Šie maži raktų pakabukai taps puikiomis mažomis dovanėlėmis!

Stilius: Bohemija

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: medvilnė, metalas

Dydis: apie 2x19cm

Pakuote sudaro:

20 * Macrame raktų pakabukas boho austi

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *