Dviračio apsaugą nuo saulės apsauganti veido danga Plačiai naudojamos balaklavos motociklui Ilgaamžis motociklo kaklo šiltesnis dangtelis

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w450383
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas - MEDVILNĖ

Ženkleliai:

1. Patvari medžiaga: Šis motociklo kaklo šildytuvas pagamintas iš aukštos kokybės Taslan audinio + Thinsulate + šlifuoto audinio medžiagos, kuri yra draugiška odai, minkšta ir stora. Jie užtikrina puikų šilumos sulaikymą, šilumos kaupimąsi ir kvėpavimą jūsų kaklui.

2. Šiluma ir komfortas: Šis motociklo kaklo šildytuvas sukurtas su tvirtomis siūlėmis, kad suteiktų didelę šilumą jūsų kaklui ir krūtinei. Jis turi pailgintą ir išplėstą krūtinės sritį, kad būtų išvengta kaklo nutekėjimo šaltu, lietingu ir snieguotu oru.

3. Lengva dėvėti: Šį motociklo kaklo šildytuvą lengva užsidėti ir nusiimti, nes apykaklė sukurta su užtrauktuku. Kaklo šildytuvo sandarumą ir komfortą galite reguliuoti pagal savo pageidavimus.

4. Lengvai valykite: Šis motociklo kaklo šildytuvas yra labai lengvai valomas. Galite tiesiog nušluostyti drėgnu skudurėliu, kai jis purvinas, arba taip pat galite plauti rankomis ar mašina.Po plovimo jis neišbluks ir nesusitrauks.

5. Praktiškas naudojimas: Užtikrinkite visišką kaklo ir krūtinės apsaugą su šiuo motociklo kaklo šildytuvu. Sukurtas žiemos lauko sportui, pavyzdžiui, važinėjimui dviračiu, slidinėjimui ir žvejybai, jis suteikia šilumos ir komforto, todėl jūsų nuotykiai nepatiria streso. Tinka vyrams ir moterims.

Aprašymas:

Patirkite šilumą ir komfortą su mūsų motociklo kaklo ir krūtinės šildytuvu. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir suprojektuotas su sandariomis siūlėmis, šis gaminys leis jums jaukiai jaustis vėsiomis dienomis. Be to, jį lengva užsidėti ir nusiimti, jį galima valyti tik drėgnu skudurėliu. Atsisveikinkite su šaltais kaklais ir krūtinėmis ir būkite jaukūs su mūsų kaklu ir krūtine šilčiau!

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: krūtinės ir kaklo šiltesnis

2. Medžiaga: Taslano audinys + Thinsulate + šlifuotas audinys

3. Spalva: Juoda

4. Dydis: trumpas 36 * 22 * 8 cm / 14.17 * 8.66 * 3.15 colių, ilgas 36 * 36 * 8cm / 14.17 * 14.17 * 3.15 colių

Pakuočių sąrašas:

1*Motociklo kaklo šildytuvas

1*laikymo krepšys

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *