Car Start Stop Canceller Honda Accord Crider Inspire Automatic Stop Start Engine System Off Device Plug with Drive and Park

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w451230
Prekės Informacija:
  • medžiagos tipas - ABS
  • Specialios funkcijos - Automobilio užvedimo sustabdymo atšaukimo priemonė
  • modelio pavadinimas - skirta HONDA
  • elemento tipas - Kabeliai, Adapteriai ir lizdai
  • Prekės ženklas - mėgaujasi
  • prekės svoris - 0.1kg
  • Kilmė - žemyninė Kinija

PASTABA:

Peržiūrėkite automobilio modelį ir vidinės centrinės konsolės nuotrauką, kad patikrintumėte, ar prekė gali veikti jūsų automobilyje.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis, mes padėsime jums tai patikrinti.

Parametras:

Režimo perjungimo metodas perjungia 3+X metodą.

1. Pirmiausia išjunkite startą ir sustokite, palaukite ilgiau nei tris sekundes;

2. Tris kartus iš eilės paspauskite "start-stop" jungiklį (paspaudus, "start-stop" yra įjungtas, palaukite, kol jis automatiškai išsijungs);

3. Iškart po to, kai "start-stop" automatiškai uždaromas, tris kartus iš eilės paspauskite "start-stop" jungiklį ir palaukite, kol indikatorius apsisuks. Tada įjunkite automatinio išjungimo režimą (arba atminties režimą, originalų gamyklinį režimą).

Trys režimai:

Automatinio išjungimo režimas: kiekvieną kartą užvedus automobilį, "start-stop" bus automatiškai išjungtas.Jei jis rankiniu būdu įjungiamas viduryje, jis vis tiek bus išjungtas, kai automobilis bus išjungtas ir užrakintas.

Atminties režimas: Vieną kartą rankiniu būdu perjunkite "start-stop" jungiklį, o "start-stop" būsena bus išsaugota ir įsimenama, o elektros energijos tiekimo sutrikimas jai neturės įtakos.

Aptarnavimo režimas (originalus gamyklinis režimas): "Start-stop" lobis neveikia pagal numatytuosius nustatymus, efektas yra toks pat kaip ir originalaus automobilio.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *