AT14 2X Sniego senio saulės žibintai Kalėdų saulės energija varomas LED sniego senio šviesos dekoras Lauko sodo kuolo lempos Xmas Blue

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w455327
Prekės Informacija:
  • Ar įtrauktos lemputės - No
  • Sertifikavimas - NĖRA
  • modelio numeris - saulės šviesa
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • apsaugos lygis - IP65
  • Stilius - Šiuolaikinis

[Saulės kalėdinės lemputės] Įmontuotas saulės kolektorius automatiškai įkraunamas dienos metu, o ši saulės lemputė automatiškai užsidega tamsoje, kad apšviestų jūsų sodą ir taką, ir automatiškai išsijungia auštant. Puikiai tinka kaip kelio žibintai ir antžeminiai žibintai, per Kalėdas suteikite daugiau džiaugsmo savo vaikams ir šeimai.

[Aukštos kokybės sniego senio žiburiai] Šie saulės sodo kuolų žibintai Pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, gražūs ir praktiški , kurie puikiai tinka suteikti malonų švytėjimą jūsų važiuojamajai daliai, vidiniam kiemui, gėlių lovų sodui, kiemui, tvorai, pėsčiųjų takui, takui, važiuojamajai daliai.

[Lauke ir lengva įdiegti] Suprojektuotas su statymais. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai įdėti jį kur nors kaip veją ir įjungti. Juos lengva įdiegti ir naudoti.Nereikia laidų ar išorinės elektros, greitai ir lengvai montuojama. Kalėdinės sniego senio lemputės apšviečia vietovę, kurioje ją pastatote, sukurdamos šiltą ir laimingą atmosferą. Per Kalėdas suteikite daugiau džiaugsmo savo vaikams ir šeimai.

Veikimo principas:

Viršuje esantis saulės kolektorius paverčia jį elektros energija.

Saulės kolektorius dienos šviesą paverčia elektros energija ir saugo įkraunamoje baterijoje.

Dydis: 10x44cm (po surinkimo)

LED kiekis: 1vnt Šilta balta ryški LED lemputė

Spalva: mėlyna

Medžiaga: PP nano+plastikas

Pakuote sudaro:

2 x LED saulės sniego senio šviesa

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *