Greitas įkroviklis automobiliui 15W universalus greito įkrovimo automobilinis įkroviklis Patogus automobilio USB lizdas Automobilio MP3 grotuvas FM siųstuvas Stabilus pusiau

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w461465
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas - Ai CAR FUN

USB automobilinis įkroviklis yra būtinas priedas jūsų savarankiško vairavimo kelionėms. Jis gali greitai įkrauti jūsų įrenginius ir įjungti automobilio dulkių siurblį. Daugiafunkcinis dizainas turi kelis USB prievadus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Rear Seat Charger

Medžiaga: ABS

Ištekliai: DC12V-24V

Išvesties:

C tipas: 5V3.1A

USB-A1: 5V3.1A

USB-A2: 5V3.1A

USBA: 5V.1A

Bendra išvestis: 75W = 15W + 15W + 15W + 15W + 15W

Taikomas modelis: 10V-32V

Pakuočių sąrašas:

1* Galinės sėdynės įkrovimas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Esminis ir unikalus: Šis kelių prievadų automobilinis įkroviklis yra ne tik praktiškas įrenginys, skirtas įkrauti kelis įtaisus, bet ir stilingas jūsų automobilio priedas. Jo pusiau skaidrus apvalkalas ir spalvinga aplinkos šviesa suteikia jam išskirtinę išvaizdą ir padeda rasti prievadus tamsoje.

2.Greitas ir patikimas įkrovimas: Naudodami šį kelių prievadų automobilinį įkroviklį, kuriame yra C tipo įkrovimo linija, vienu metu galite įkrauti iki penkių įrenginių. Jis suteikia 15 W didelės galios ir pagerina įkrovimo efektyvumą 80%, todėl keliaudami galite greitai ir patikimai įkrauti.

3. Universalus veikimas: Naudodami šį įkroviklį galite įjungti kelis įrenginius vienu metu, taip pat naudoti jo BT funkciją atsiliepti į skambučius ir naršyti laisvų rankų įranga. Jis gali perduoti jūsų telefono garsą į jūsų automobilio FM radiją ir veikia su BT 5.3 ir senesnėmis versijomis.

4. Plačiai naudojamas: Šis kelių prievadų automobilinis įkroviklis leidžia prijungti įrenginius priekinėse ir galinėse automobilio sėdynėse. 1,5 metro prailginimo kabelis yra su nugaros spaustuku, kurį galima įkišti į sėdynės kišenę arba užsegti ant galvos atramos. Daugiau jokio mažo akumuliatoriaus įtempimo ar netvarkingų laidų.Šis automobilinis įkroviklis jūsų patogumui tinka įvairiems prietaisams ir transporto priemonėms.

5. Universalus įkrovimo sprendimas: Šis kelių prievadų automobilinis įkroviklis yra ne tik patikimas jūsų mobiliųjų įrenginių maitinimo šaltinis, bet ir patogus jūsų automobilio priedas. Jį galite naudoti norėdami įjungti stalinę lempą, mobilųjį maitinimo šaltinį, automobilio dulkių siurblį ar stalinį ventiliatorių. Jis palaiko įvairius telefonus, planšetinius kompiuterius, fotoaparatus ir kitus įrenginius su dideliu greičiu ir saugiu įkrovimu.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *