RV Karavanas sulankstoma kasetinė viryklė BBQ Kempingo virimo degiklis Motorhome Picnic Camperize Van priedai Kemperių priedai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w474863
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Pakelkite savo lauko maisto gaminimo žaidimą į naujas aukštumas su mūsų nešiojama sulankstoma virykle. Dėl kompaktiško dizaino jis puikiai tinka kuprinėms, o stabili konstrukcija užtikrina saugumą. Dėl didelės šilumos galios ši viryklė užtikrina ilgalaikį našumą visiems jūsų maisto gaminimo lauke poreikiams.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Patogi sulankstoma kempingo viryklė

Gaminio svoris: apie 380g

Vienos pakuotės dydis: (apytiksliai)16.3 * 9 * 4cm / 6.42 * 3.54 * 1.57 colių

Ugnies galia: 3500W

Liepsna: 2600W

Medžiaga:

Krosnies korpusas: nerūdijantis plienas, aliuminio lydinys, žalvaris,

Gumos uždegiklis: pp, nerūdijantis plienas

Išplėstas dydis: (apytiksliai)19 * 31 * 14.7cm / 7.48 * 12.2 * 5.79 colių

Pakuočių sąrašas:

1 rinkinys * Lauko kempingo degiklis

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patogus maisto gaminimo kompanionas: Sulankstoma kasetinė viryklė su kompaktišku ir sulankstomu dizainu puikiai tinka virti lauke. Pasiimkite jį su savimi į keliones ir laikykite greitai ir lengvai. Mėgaukitės kepsninėmis lauke su šiomis nešiojamomis ir vietą taupančiomis grotelėmis.

2. Efektyvus maisto gaminimas visur: su didele 2600W šilumos galia ir 3500W super ugnies galia, ši sulankstoma kasetinė viryklė gali lengvai gaminti skanų maistą gamtoje. Jis taip pat turi stabilų liepsnos valdymą, todėl šilumą galite reguliuoti pagal savo poreikius.

3. Stabili struktūra: Saugiai virkite ant bet kokių paviršių naudodami mūsų sulankstomą kasetinę viryklę, turinčią trikampį rėmą ir užapvalintus kampus, kad struktūra būtų stabili.Dalinkitės kulinariniais kūriniais su artimaisiais naudodami net didžiausius indus, nes ši viryklė sukurta taip, kad visa tai laikytų.

4. Ilgaamžė ir tvirta: Pagaminta iš aukščiausios klasės nerūdijančio plieno, žalvario ir aliuminio lydinio, ši sulankstoma kasetinė viryklė yra atspari rūdims ir sukurta ištverti. Dėl lengvos konstrukcijos ir lengvo nešiojamumo jis puikiai tinka gaminti maistą lauke, stovyklauti ir žygiuoti pėsčiomis.

5. Plačiai taikoma: Ši sulankstoma kasetinė viryklė gali būti naudojama įvairioms lauko pramogoms, tokioms kaip piknikas, stovyklavimas, žygiai pėsčiomis, kepsninė, kuprinė ir kt. Jis taip pat tinka naudoti vidaus virtuvėje, kai jums reikia papildomos maisto gaminimo vietos.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *