PU odinis automobilio laikymo krepšys daugiafunkcis sėdynės atlošo dėklas pakabinamas krepšys vandeniui atsparus automobilių organizatorius automobilių salono aksesuarai

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w477093
Prekės Informacija:
  • Tipas - Sėdynės atlošo krepšys
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas - odinė medinė lenta

Sutvarkykite savo automobilį su mūsų "Backseat Car Organizer"! Sutaupykite vietos, lengvai nedeformuokite ir turite odinį paviršių, o tai reiškia, kad nereikia plauti. Jis puikiai tinka plačiam naudojimui ir yra puiki dovana. Palaikykite savo transporto priemonę tvarkingą su mūsų praktišku ir stilingu organizatoriumi.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Car Backseat Organizer

Produkto grynasis svoris: apie 0.95kg

Produkto dydis: apie 40 * 36 cm (15.74 * 14.17 colio)

Medžiaga: oda, medžio lenta

Paskirtis: automobilio laikymo krepšys

Produktų sąrašas:

1 * Automobilio užpakalinės sėdynės organizatorius

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Planšetinio kompiuterio laikiklis: Laikykite savo automobilį tvarkingą naudodami mūsų automobilio užpakalinės sėdynės tvarkyklę su planšetinio kompiuterio laikikliu.Jo daugiafunkcinis dizainas apima sulankstomą planšetinio kompiuterio laikiklį ir kelias laikymo kišenes.

2.Padėkite sumažinti netvarką: Automobilinės kėdutės organizatoriaus atlošas padeda sumažinti netvarką sutvarkydamas daiktus, kad jūsų automobilio interjeras būtų tvarkingas ir švarus.

3. Aukštos kokybės darbas: Pagamintas iš trijų sluoksnių sutirštinimo ir dvigubo apsiūmo. Jo kokybiška medžiaga ir nedeformuojamas dizainas gali lengvai atlaikyti kasdienį nusidėvėjimą.

4. Lengva valyti: Odinį automobilio atlošo organizatoriaus paviršių su planšetinio kompiuterio laikikliu lengva prižiūrėti. Jums nereikia jo plauti, tiesiog nuvalykite jį drėgnu skudurėliu.

5. Platus naudojimas: Nesvarbu, ar keliaujate, dirbate ar valgote automobilyje, šis užpakalinės sėdynės organizatorius gali išlaikyti jūsų daiktus pasiekiamoje vietoje. Jame yra kišenės jūsų mobiliajam telefonui, audinių popierius ir vandens puodelis.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *