10 vienetų automobilio įlenkimų taisymo įrankių rinkinys Naujas geltonas "Pull-Tab" "Pull-Tab" galvutės tarpiklių siurbimo taurės derinys

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w478480
Prekės Informacija:
  • Kilmė - žemyninė Kinija

Šis profesionalus dantų šalinimo įrankis yra ergonomiškai sukurtas taip, kad geriau prisitaikytų prie skirtingų įlenkimų ir galėtų greitai pašalinti transporto priemonių įlenkimus ar krušos pažeidimus.

Lankstūs ir profesionalūs priežiūros ir šalinimo įrankiai be dažų gali padėti išvengti automobilio dažų pažeidimo, o tai yra efektyviau ir reikalauja daug darbo.

Šis rankinis įrankis yra gera priemonė pašalinti įdubimus taisant kėbulą. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, ji yra stipri ir nėra lengva sulaužyti dirbant.

Tai įmantrus automobilio įlenkimo traukiklis, kuris yra puikus įrankis bet kuriai šeimai, garažui, parduotuvei ar profesionaliai kėbulo parduotuvei perkelti įdubimo vietą.

Šie įlenkimų taisymo įrankiai taip pat gali būti naudojami bet kurio motociklo ar dviračio pagrindiniam korpusui pritvirtinti.

Pavadinimas:Transporto priemonės įlenkimų taisymo įrankis

Kiekis: 10vnt

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: nailonas

Dydis: didelis 48x35mm, mažas 33x23mm

Pakuote sudaro:

10 * Automobilių įlenkimų taisymo įrankis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *