Saulės sodo žibintai mieli dervos dramblio lauko vandeniui atsparūs LED naktiniai žibintai Kiemo vejos kraštovaizdžio dekoravimui Apšvietimas

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w479574
Prekės Informacija:
  • maitinimo šaltinis - Saulės
  • Naudojimas - Atostogos
  • Produkto medžiaga - derva
  • Yra pritemdomas - No
  • Sertifikavimas - NĖRA
  • Ar įtrauktos lemputės - No
  • modelio numeris - Sodo saulės energija varomi žibintai
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Palaikymas - Dropshipping/Wholesale
  • Produkto pavadinimas - Dramblio saulės šviesa
  • Prekės ženklas - AOKAILA

Saulės sodo žibintai Miela derva Dramblio lauko vandeniui atsparūs LED naktiniai žibintai kiemo vejos kraštovaizdžio dekoravimui Apšvietimas

Ženklelių taškai: 1. Sėkmės žavesys: Pridėkite savo sodui įnoringumo ir sėkmės su šia išskirtine dramblio saulės šviesa. Pagaminta iš aukštos kokybės dervos su subtiliomis detalėmis, jos žavinga išvaizda yra sėkmės simbolis daugelyje kultūrų. Meistriškai sukurta su išskirtiniu apdirbimu, ši miela ir tikroviška šviesa praskaidrins jūsų lauką.

2.Gera medžiaga: Pagaminta iš vandeniui atsparios dervos medžiagos ir maitinama saulės energija, ši dramblio saulės šviesa yra patvarus ir ekologiškas pasirinkimas jūsų sodui. Jis turi griežtą kokybės kontrolę ir oro sąlygoms atsparias funkcijas, užtikrinančias ilgalaikį veikimą.

3. Saulės efektyvumas: dramblio saulės šviesa visą dieną kaupia energiją įkraunamoje baterijoje ir visą naktį užtikrina ryškų apšvietimą.Jis automatiškai įkraunamas sugerdamas saulės šviesą dienos metu ir pasižymi ilgalaikiu veikimu, todėl yra ekologiškas apšvietimo sprendimas jūsų lauko erdvei.

4. Kelios vietos: Ši dramblio saulės šviesa pakelia jūsų lauko erdvę savo žavingu dizainu ir šiltu švytėjimu. Puikiai tinka kiemams, sodams, parkams ir terasoms, jis tarnauja kaip gražus dekoras, kuris pagerina jūsų aplinkos atmosferą. Tegul ši saulės energija varoma šviesa suteikia džiaugsmo jūsų vejai dieną ir naktį.

5.Ideali dovana: Nustebinkite savo artimuosius šia dramblio saulės šviesa, puikia dovanos idėja gamtos entuziastams ir gyvūnų mylėtojams. Parodykite savo dėkingumą ir rūpestį savo draugais ir kaimynais, praskaidrindami jų sodą šiuo unikaliu ir žavingu dekoru. Tai puikus pasirinkimas ypatingoms progoms, tokioms kaip namų ruoša.

Atneškite sėkmės savo sodui su šiomis gražiomis ir ekologiškomis saulės sodo statulomis.Simbolizuojantys sėkmę daugelyje kultūrų, jie ilgą laiką dirba po to, kai yra visiškai įkrauti. Parodykite savo meilę ir rūpestį aplinka, tuo pačiu pridėdami gražų dekoro elementą savo lauko erdvei.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Elephant Solar Light

Produkto medžiaga: derva

Produkto dydis.

Balta: 33,5 * 16 * 12 cm / 13,19 * 6,3 * 4,72 colio (apytiksliai)

Juoda: 38 * 15 * 12 cm / 14.96 * 5.91 * 4.72 colio (apytiksliai)

Produkto svoris: 800g (apytiksliai)

Visas akumuliatoriaus veikimo laikas: 8-10 valandų

Apsaugos lygis: IP65

Šviesos šaltinio galia: 0.06W

Įtampa: 1.2V

Pakuočių sąrašas:

1 * Dramblio saulės šviesa

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *