Rotatable Solar Car Fragrance Difuzorius Automotive Circulation Suspension Alyvos difuzorius Transporto priemonių prietaisų skydelis Dekoro oro gaiviklis

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w480063
Prekės Informacija:
  • Forma - Kietas
  • Specialios funkcijos - gilios cirkuliacijos suspensija
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • prekės svoris - 220g
  • elemento aukštis - 6.5cm
  • elemento plotis - 6.5cm
  • medžiagos tipas - Plastmasiniai
  • modelio pavadinimas - Automobilių kvapų difuzorius
  • elemento tipas - Oro gaiviklis
  • Tipas - Automobilių kvapų difuzorius
  • elemento ilgis - 6.5cm

Ženklelių taškai:

1. Šviesos aktyvuotas kvapas: automobilio saulės oro gaiviklis naudoja 360° cirkuliacinį srautą, kad paskleistų kvapą su šviesa. Gilios cirkuliacijos kvapas išlieka ilgiau ir pasiekia kiekvieną jūsų automobilio kampą. Galite mėgautis nepertraukiamu ir greitu kvapu bet kada ir bet kur.

2. Greita kvapų dispersija: Šis automobilio saulės oro gaiviklis pagamintas iš titano aliuminio lydinio, kuris pagreitina oro srautą automobilyje ir greičiau išsklaido kvapą. Tai taip pat padeda sutaupyti sniego ir ledo valymo rūpesčių, nes sumažina automobilių langų užšalimo tikimybę. Be to, dėl pažangios saulės energijos technologijos jis gali veikti net esant silpnam apšvietimui.

3. Gaivus ir natūralus: Šis automobilio saulės oro gaiviklis naudoja saulės energiją, kad išlaisvintų natūralius ir malonius aromatus, tinkamus automobiliams, namams ar šeimos miegamiesiems. Tai praktiška dovana jūsų draugams, kurie mėgsta švarią ir gaivią aplinką.

4. Stilingas ir mobilus: šis automobilio saulės oro gaiviklis puikiai dera prie įvairių automobilių modelių, suteikdamas jūsų automobilio salonui stiliaus. Tai taip pat nešiojamas alyvos difuzorius, kurį galite pasiimti bet kur, kur einate.

5. Sveikas kvapas: Šis saulės energija varomas automobilio oro gaiviklis ne tik pašalina kvapą automobilyje, bet ir valo orą natūraliu ir maloniu kvapu.

Aprašymas:

Pristatome mūsų besisukantį automobilio oro gaiviklį, kuris suteikia stiliaus automobilio salonui ir suteikia nepertraukiamą kvapą. Jo silpną apšvietimą galima įjungti miegamuosiuose, o sveikas kvapas užtikrina malonų važiavimą. Atnaujinkite savo kasdienes keliones į darbą ir atgal naudodami šį būtiną automobilio priedą.

Specifikacijos:

1. Projekto tipas: besisukantis automobilio oro gaiviklis

2. Produkto dydis: (apytiksliai) 6,5 * 6,5 * 6,5 cm / 2,56 * 2,56 * 2,56 colio

3. Pagrindinės funkcijos: pašalinti kvapą ir kvapą, užkirsti kelią užšalimui ir sniego valymui

Pakuočių sąrašas:

Rotatable Solar Car aromaterapija*1

Kvepalų tabletės*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų daikto ir paveikslėlyje parodyta spalva gali turėti niuansų.

2. Dėl rankinio matavimo gali būti produkto dydžio tolerancija.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *