Lauko sportinis motociklas Armijos gerbėjų pirštinės Jutiklinis ekranas Dviračių pirštinės AntiSlip dviračių įranga Jutiklinis ekranas Smūgiams atsparios pirštinės

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w493213
Prekės Informacija:
  • Medžiaga - Oda
  • Kilmė - žemyninė Kinija
  • Lytis - Unisex
  • elemento tipas - Pirštinės
  • funkcija - Visas pirštas

ženkleliai:

1. Patobulintas rankų valdymas: įvaldykite kelius su mūsų viso piršto motociklo pirštinėmis, kurios užtikrina tvirtą sukibimą dėl neslystančio silikono pagalvėlės. Pirštinės yra sukurtos taip, kad sugertų smūgius ir užtikrintų dilimui atsparius mikropluošto delnus, užtikrindamos ilgalaikį komfortą ir apsaugą važiavimo metu.

2. Revoliucinis reagavimas į prisilietimą: Šių viso piršto motociklo pirštinių rodomasis pirštas ir nykštys gali liesti, todėl galite greitai atsakyti į žinutes, fotografuoti ar valdyti mobilųjį telefoną nenusiimdami pirštinių. Jautrus jutiklinio ekrano dizainas yra patogus ir praktiškas keleiviams.

3. Išplėstinė saugos funkcija: Sustiprintas kietas apvalkalas ir šių viso piršto motociklo pirštinių apsauga nuo smūgio užtikrina puikią pirštų sąnarių apsaugą. Garantuotai venkite didelio smūgio avarijų ir trinties traumų ir važiuokite ramiai.

4.Pritaikytas komfortas: Šios viso piršto motociklo pirštinės yra sukurtos taip, kad tiktų skirtingiems rankų dydžiams ir užtikrintų patogią dėvėjimo patirtį. Juos galima laisvai reguliuoti universaliu reguliuojamo dydžio riešo dirželiu.

5.Cycling Esential: Šios viso piršto motociklo pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios leidžia cirkuliuoti orui ir apsaugo nuo prakaitavimo. Jie yra minkšti ir lankstūs, užtikrinantys tvirtą prigludimą ir patogų sukibimą. Nesvarbu, ar lenktyniaujate, jojate, treniruojatės ar puikiai sportuojate lauke, šios pirštinės išlaikys jūsų rankas sausas ir patogias.

6.E xperience pridėtas su mikropluošto pirštinių delnu šių motociklų pirštinių jutiklinis ekranas.Rodomasis pirštas ir nykštys yra liečiami, todėl lengva naudotis mobiliaisiais įrenginiais. Anti-trinties konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą, o universalus dydis tinka visiems.Puikiai tinka treniruotėms, šias pirštines privalo turėti visi motociklininkai.

Funkcijos:

1.Produkto pavadinimas: pirštinės su visais pirštais

2. Medžiaga: M icrofiber

3. Spalva: juoda, armijos žalia, dykuma

4. Dydis: L, XL

5. Funkcija: greitai džiūstantis, neslystantis, jutiklinis ekranas

Pakuočių sąrašas:

1 pora* Viso piršto motociklo pirštinės

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *