Vestuvinių tiarų ir auskarų rinkinys Karūnos auskarai Vėrinys vakarėliui

Produkto Aprašymas


Prekės kodas: w337671
Prekės Informacija:
  • Kilmė - ZW(kilmė)
  • metalų tipas - cinko lydinys

H9 Vestuvinių tiarų ir auskarų rinkinys Karūnos auskarai Vėrinys vakarėliui H9

Prekės specifikacija:

Funkcijos:

1. Naudojant aukštos kokybės cinko lydinį ir cirkonio medžiagas, stiprias ir patvarias, nekenkiančias žmogaus organizmui. Pasirinktos saugios ir ekologiškos medžiagos, kiekvienas aksesuaras yra kruopščiai poliruotas, atsisakant kenksmingų žemos klasės, arčiau odos.

2. Labai poliruotas paviršius, lygus ir patogus; geras galvanizavimo efektas, ilgalaikė spalva. Naudojant išskirtinį meistriškumą, arba paprastą, subtilų ar žavingą, vidinis moteriškumas ir moterų nepriklausomybė yra minkomi teisingai.

3. Pasirinkę iš 6 stilių, galite patenkinti įvairių skonių poreikius ir parodyti savo elegantišką žavesį įvairiomis progomis. Kiekvienas vėrinio ir auskarų derinys išreiškia skirtingą save. Šiuolaikinės estetikos ir tradicinių rankdarbių sintezė sukuria papuošalus, kupinus gyvybės.

4. Tai unikalaus dizaino papuošalų rinkinys, tinkantis kaip šventinė dovana jūsų partneriams, mamai, žmonai, draugui ir kt.

5. Aptarnavimas po pardavimo: Jei turite klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis ir mes padėsime jums kuo greičiau juos išspręsti.

Pasergėti:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektų tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo

2. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3cm nuokrypį

Specifikacijos:

Medžiagos: cinko lydinys, cirkonio akmenys

Dydis:

Lajos plotis: 15cm

Aukštis: 5cm

Vėrinys: 45+5cm

Paviršiaus apdorojimas: paauksavimas

Svoris: 160g/1 komplektas

Taikymo sritys: vestuvės, vakarėliai, jubiliejai, šokiai, spektakliai, gimtadienio vakarėliai, fotografija ar kitas laikas.

Komplektą sudaro:

1 * Auskarų

poros 1 * Vėrinys

1 * Karūna

1,Apie pristatymą: Kai užsakysite produktą, mes išsiųsime jūsų pirkinį per 3-4 dienas. Jei turite specialių reikalavimų, palikite mums žinutę arba susisiekite su mumis tiesiogiai. 2, Apie grąžinimą: Jei prekės yra sugadintos tranzito metu, galite jas grąžinti per 7 dienas. Kreipdamasis dėl pinigų grąžinimo, pirkėjas turi gauti pardavėjo patvirtinimą. 3, apie didmeninę prekybą ir dropshippingą: Didmeninei prekybai pasiūlysime nemokamą greitąjį pristatymą, kurio pristatymas užtruks tik 3–8 dienas.Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. 4,Kaip galiu stebėti savo siuntinį?: Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte) 5, jei turite klausimų apie užsakymus, prašome ir pirmiausia susisiekite su mumis, mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą. Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Atsiliepimai


Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *